+45 70201544 info@skydoor.dk

LYDREDUCERENDE SKYDEDØRE

Pladsbesparende | Vedligeholdelsesfri

LYDREDUCERENDE SKYDEDØRE

Lydreducerende | Pladsbesparende | Vedligeholdelsesfri

Lydreducerende skydedøre fra SKYDOOR giver en effektiv lydreduktion. Lyddørene er monteret med lydisolenrende børstetætningslister i hele karmen, samt underkant af dørplade.  I offentlige miljøer stilles der ofte høje krav til dørene, ikke mindst hvad angår lydreduktion og slidstyrke, her vil SKYDOOR`s lyddøre være det ideelle valg.

SKYDOOR lyddøre er udført som almindelige Type 1 døre, og de kan derfor kombineres med “almindelige” TYPE 1 skydedøre, uden at der er en visuel forskel.

Alle skydedøre med loftsskinner er monteret med letgående skydedørsvogne med lejer, der er derfor ingen behov for smøring eller anden vedligeholdelse. Skydedørene leveres som samlede færdige enheder, monteret med dørplader eller som skydedørs element alene, alt efter kundens ønsker og specifikationer.

Dørene kan leveres adskilte, hvor trange adgangs- eller pladsforhold kræver det. 

 

Lydreducerende Skydedøre fra SKYDOOR findes i utallige farver og der er løsninger til alle udfordringer. Dørene er produceret i FSC certificeret træ og bliver produceret på eget værksted på Fyn.

Lydreducerende skydedøre fåes som:

  Enkeltelement

  Dobbeltelement

—  Dobbeltelement med synkrontræk

—  Blydøre – Blyskydedøre

—  Reducerer op til 28 dB

 

Ring for yderligere info – Tlf. +45 70201544

SKYDEDØRE MED LYDREDUKTION

Vedligeholdelsesfri

Kraftig bæreskinne

Pladsbesparende

Elegant

 Lydreducerende

Skydedøre fra SKYDOOR fåes i 210 forskellige RAL farver, samt forskellige finer typer – Ring +45 7020 1544 for at høre nærmere.

Herunder kan du se nogle af de mest anvendte farver – eller klikke her for at se alle 210 farver →