+45 70201544 info@skydoor.dk

Hvorfor vælge FSC® certificerede skydedøre

Skydedøre fra SKYDOOR kan produceres i FSC® certificeret træ. Ønsker du at dine skydedøre fra SKYDOOR skal produceres i FSC® certificeret træ, vil hele døren, dvs. hele elementet og dørpladen være fremstillet i FSC® certificeret træ.

Når du vælger en FSC® certificeret dør fra SKYDOOR, vælger du at der tages hensyn til skoven dyr og planteliv og selvfølgelig også til at sikre, at de mennesker der arbejder i skovene er uddannede, har det rigtige sikkerhedsudstyr og arbejder under ordentlige løn og arbejdsforhold.

Har du valgt at din døre eller dine døre skal være FSC® certificeret – vil det fremgå af din ordrebekræftelse og faktura. For at undgå misforståelser er det derfor vigtigt at du tjekker din ordrebekræftelse for disse oplysninger ved modtagelsen.

Ring 7020 1544 eller skriv til os på info@skydoor.dk, for at høre mere om hvor lidt det koster at få FSC® certificering på skydedøre.

Du kan læse mere om FSC® certificering her på den officielle hjemmeside

 

Du finder os her

Havrekær 38 – 5474 Veflinge

Ring til os

+45 7020 1544

Ring til os

+45 7020 1544

Skriv til os

info@skydoor.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.