+45 70201544 info@skydoor.dk

CSR

Nærhed & ansvar

CSR

Nærhed & ansvar

Skydoor tager ansvar i den verden, vi er en del af

SKYDOOR døre er et resultat af mere 30 års erfaring, konstant udvikling og produktion af indvendige skydedøre til plejehjem, plejeboliger, ældreboliger og handicapvenlige boliger, institutioner, hospitaler, kontorer og private hjem.

Vi producerer døre i en slidstærk kvalitet, der ikke kræver vedligehold og er nemt monteret. Vores døre er designet til mere end 500.000 åbninger og dette gør at vores produkter holder længe og kræver minimal vedligeholdelse til fordel for miljøet.
Skydoor lever efter at gøre tingene rigtigt og levere produkter som er lavet på en måde, at de nemt kan skilles ad efter brug og de enkelte råvarer nemt kan upcycles.

Skydoor skydedør er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Skydoor arbejder meget med vores kerneværdier ”Nærhed og ansvar”. Vi anerkender at vores grundlag som Dansk virksomhed er forankret i vores nærmiljø. Derfor har vi også et ansvar for at passe på miljøet omkring os. Vores fabrik også indrettet med de muligheder, der er til energioptimering.

Det næste initiativ bliver at omlægge dele af vores udearealer til ”vild med vilje” til fordel for vores natur og biodiversitet.

Det er vigtigt for os, at vores værdier ikke er blot ting vi siger, men at det er ting vi gør, vi har derfor sat handling bag vores ord og har lagt en ambitiøs plan for fremtiden.

SKYDOOR er FSC certificeret

Alle SKYDOOR døre produceres på eget værksted på Fyn hvor vi har fokus på alle detaljer der gør en forskel for
Alle døre fra SKYDOOR er FSC certificeret og produceret af træ fra Skandinavien. Vi anvender udelukkende træ produceret i Skandinavien fordi vi har fokus på kvalitet, men også CO2 udslip i forbindelse med transport og leveringssikkerhed. FSC-certificeringen giver os sikkerhed for at der tages hensyn til skovene, dyrene, planteliv og de mennesker der arbejder med træet.

Alle døre er produceret i FSC certificeret træ

Vi ønsker at reducere miljøbelastningen væsentligt

Med et kvalitetsprodukt som skydedøre fra SKYDOOR er, kan vi garantere at produktet har en væsentlig længere levetid end de fleste af vores konkurrenters. Produktets levetid, de anvendte materialer og produktionsprocessen er med til at reducere miljøbelastningen, væsentligt.
Skydoor arbejder lige nu på yderligere certificeringer såsom:

● Svanemærket
● CE mærkning
● EPD
Med de tiltag vi har gjort og arbejder på, er det vores mål er at være leverandør af skydedøre med det lavest mulige CO2 aftryk, samt den mindst mulige generelle miljøbelastning.

Et design der holder

Skydedørene er fremstillet med henblik på meget lang holdbarhed. Alle elementer er kraftigt dimensioneret. Det gælder både de specialudviklede skinnesystemer til handicapvenlige døre, de vedligeholdelsesfrie kuglelejer og ikke mindst dørene og selve elementet som døren er bygget i.

Vi tænker på vores medarbejder, kollegaer og brugerne af vores produkter

Alle SKYDOOR døre produceres på eget værksted på Fyn hvor vi har fokus på alle detaljer der gør en forskel for kvaliteten, ikke mindst til vores ansattes arbejdsmiljø.
Vi har investeret kraftigt i innovation i form af nye løfte redskaber og egne produktionsapparater,
Med disse tiltag har vi fjernet alle tunge løft fra produktionen og har forbedret arbejdsmiljøet væsentligt.
Skydoor har desuden fokus på genbrug og genanvendelse for at minimere spild. F.eks. benyttes spildtræ som brændsel til at opvarme produktions- og kontorfaciliteter.
For at gøre arbejdet på byggepladserne nemmere leveres dørene, i én færdigsamlet enhed på byggepladsen og sikrer nem og direkte indbygning i, eller på alle vægtyper.
Vores døre er med til at sikre gode arbejdsforhold til personalet på eksempelvis ældrecentre og hospitaler, hvor eksempelvis vores skyde-/dreje døre giver nem adgang med stor døråbning. Andre døre der sikrer arbejdsmiljøet for mange handicaphjælpere og andre ansatte, er vores døre med lift skinne gennemføring, lyddøre, automatikdøre og blydøre.