+45 70201544 info@skydoor.dk

Ilulissat Isfjordcenter

 

Skydoor leverer døre til dette
smukke sted på  Grønlands vestkyst

Ilulissat ligger på Grønlands vestkyst ved Diskobugten – 250 km nord for polarcirklen. Isfjorden udgør et spektakulært sted med en helt enestående natur. Her har besøgende mulighed for at overvære isfjorden med en af verdens mest aktive kælvende gletsjere og opleve konsekvenserne af klimaforandringerne. Isfjordscentret er tegnet af arkitekt Dorte Mandrup og blev sat i gang i 2019. Det totale areal af byggeriet er knap 1.500 kvadratmeter, hvoraf 900 kvadratmeter er opvarmet og 400 kvadratmeter er udstillingsområde. Huset rummer udstilling, biograf, café og butik.

Skydoor blev valgt som leverandør til de indvendige skydedøre. Specielt ved disse døre er, at karmtræ er lavet i egetræ men en komplementerende dørplade i finer

NH Hotel Copenhagen

 

Skydoor var leverandøren af 400 skydedøre til det nye 5-stjernede hotel i København

“Skydoor deltog i et udviklingsprojekt sammen med arkitekten og kunden, hvor vi sammen fandt en smuk løsning, der integrerede døren i væggen på en fantastisk måde. Det valgte materiale og design støttede op om idéen om et moderne 5-stjernet hotel i København.”

Rigshospitalet & Bispebjerg Hospital København

 

Skydoor har i mere end 20 år leveret skydedøre til Rigshospitalet & Bispebjerg, Copenhagen

“Skydoor har den bedste skydedør på markedet. Mange af de døre vi har siddende har åbnet mere end 500.000 gange.
Meget lave omkostninger til løbende vedligeholdelse. Endvidere er det meget nemt at skiftet en beskadiget dørplade grundet deres patenterede system
Skydoor produkt program er meget pålidelige og passer perfekt til et hospitalsmiljø. Endvidere har Skydoor den rette forståelse for vigtigheden af tingene virker på et hospital.”

Henrik Orum
Bispebjerg Hospital

Museum
Thy

 

Skydoor har leveret special døre til Museum Thy, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd

Skydoor har haft fornøjelsen at levere skydedøre i specialmål til dette smukke museum.

Opgaven var at finde en dørløsning som kunne komplementere arkitektens ønske om udtryk, som både er råt men også stemningsfyldt. Mellemgangen fremstår rå og udstillingslokalerne er afstemt så de udstillere effekter kan beskues i ro og mag.

Dørene er leveret med sort dørplade og messing greb og med ekstra højde på 2,5 meter højde for at skabe en åben fornemmelse mellem de enkelte rum. Desuden indgår dørene i museet brandsikring, da det er leveret som en BD30 branddør med ABDL anlæg.

Demensplejecenter
Hyrdevænget

 

Skydoor har leveret vores skyde/drejedør til demens plejecenteret Hyrdevænget

Opgaven var at skabe en hjemmelig følelse for beboeren samtidig med at de praktiske forhold omkring adgang til badeværelset skulle kunne imødekomme at en seng skulle køre ud på badeværelset.

Valget blev en skyde-/drejedør i egefiner. Dørens egenskaber hvor den kan anvendes som en almindelig dør i de fleste tilfælde, men også åbne helt op til badeværelset i specielle tilfælde kombineret med det smukke design blev udslagsgivende.
Skydoor DNA gør det muligt at kombinere en smuk løsning med høje krav til funktionalitet