+45 70201544 info@skydoor.dk

MILJØPOLITIK

Nærhed & ansvar

MILJØPOLITIK

Nærhed & ansvar

Vores Miljøpolitik

SKYDOOR døre er et resultat af mere 30 års erfaring, konstant udvikling og produktion af indvendige skydedøre til plejehjem, plejeboliger, ældreboliger og handicapvenlige boliger, institutioner, hospitaler, kontorer og private hjem. Vi producerer døre i en slidstærk kvalitet, der ikke kræver vedligehold og er nemt monteret.

Skydoor arbejder meget med vores kerneværdier ”Nærhed og ansvar”. Vi anerkender at vores grundlag som Dansk virksomhed er forankret i vores nærmiljø, derfor har vi også et ansvar for at passe på miljøet omkring os.
Det er vigtigt for os, at vores værdier ikke er blot ting vi siger, men at det er ting vi gør, vi har derfor sat handling bag vores ord og har lagt en ambitiøs plan for fremtiden.

 

SKYDOOR er FSC certificeret

Alle SKYDOOR døre produceres på eget værksted på Fyn hvor vi har fokus på alle detaljer der gør en forskel for kvaliteten, ikke mindst kvaliteten i vores ansattes arbejdsmiljø.
Vi har investeret kraftigt i innovation i form af nye løfte redskaber og egne produktionsapparater,
Med disse tiltag har vi fjernet alle tunge løft fra produktionen og har forbedret arbejdsmiljøet væsentligt.
Skydoor har desuden fokus på genbrug og genanvendelse for at minimere spild. F.eks. benyttes spildtræ som brændsel til at opvarme produktions- og kontorfaciliteter.

For at gøre arbejdet på byggepladserne nemmere leveres dørene, i én færdigsamlet enhed på byggepladsen og sikrer nem og direkte indbygning i, eller på alle vægtyper.
Vores døre er med til at sikre gode arbejdsforhold til personalet på eksempelvis ældrecentre og hospitaler, hvor eksempelvis vores skyde-/dreje døre giver nem adgang med stor døråbning. Andre døre der sikrer arbejdsmiljøet for mange handicaphjælpere og andre ansatte, er vores døre med lift skinne gennemføring, lyddøre, automatikdøre og blydøre.

Alle døre fra SKYDOOR er FSC certificeret og produceret af træ fra Skandinavien. Vi anvender udelukkende træ produceret i Skandinavien fordi vi har fokus på kvalitet, men også CO2 udslip i forbindelse med transport og leveringssikkerhed. FSC-certificeringen giver os sikkerhed for at der tages hensyn til skovene, dyrene, planteliv og de mennesker der arbejder med træet.

Skydedørene er fremstillet med henblik på meget lang holdbarhed. Alle elementer er kraftigt dimensioneret. Det gælder både de specialudviklede skinnesystemer til handicapvenlige døre, de vedligeholdelsesfrie kuglelejer og ikke mindst dørene og selve elementet som døren er bygget i.

 

Vi ønsker at reducere miljøbelastningen væsentligt

Med et kvalitetsprodukt som skydedøre fra SKYDOOR er, kan vi garantere at produktet har en væsentlig længere levetid end de fleste af vores konkurrenters. Produktets levetid, de anvendte materialer og produktionsprocessen er med til at reducere miljøbelastningen, væsentligt.

Skydoor arbejder lige nu på yderligere certificeringer såsom:

● Svanemærket
● CE mærkning
● EPD

Med de tiltag vi har gjort og arbejder på, er det vores mål er at være leverandør af skydedøre med det lavest mulige CO2 aftryk, samt den mindst mulige generelle miljøbelastning.

Du finder os her

Havrekær 38 – 5474 Veflinge

Ring til os

+45 7020 1544

Ring til os

+45 7020 1544

Skriv til os

info@skydoor.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.